Over ons

Binnen Gemeentebelangen Buren zijn veel mensen actief. Zo is er een bestuur, een pr-commissie, een politieke fractie maar bijvoorbeeld ook externe adviseurs. In dit menu kunt u kennis met hen maken.

Al deze verschillende mensen en taken zijn ook hard nodig om een politieke vereniging levend te houden. Als ambitieuze partij streven wij ernaar in de toekomst te groeien. Ieders hulp is daarbij welkom.

Daarom is partij als de onze altijd op zoek naar nieuwe leden die zich in willen zetten voor onze partij. De mogelijkheden daartoe zijn grenzeloos. Wilt u met ons meepraten over bepaalde onderwerpen? Voelt u zich zeer betrokken bij uw woonkern? Of bent u geinteresseerd om politiek actief te worden? Vindt u het leuk om activiteiten te organiseren of zich bezig te houden met het schrijven van een campagneplan? Of wilt u gewoon eens weten wat een politieke partij precies doet?

U kunt altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Daarnaast kunt u via de de menukeuze 'contact' de adresgegevens van onze partij vinden. Ook kunt u altijd een van onze leden aanspreken. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen bij een van onze fractievergaderingen die u vindt in onze agenda.

Wij hopen snel van u te horen!