Nieuws

 

1 april 2018

Formatie

We zijn natuurlijk hartstikke trots op het resultaat dat we neer hebben gezet bij de verkiezingen op 21 maart 2018. We zijn blij dat onze ideeen en standpunten door zo veel inwoners worden gedeeld. Bij de afgelopen verkiezingen zijn we in bijna elke kern de grootste partij geworden. Daarvoor willen we u als kiezer hartelijk bedanken. We beloven dat we uw steun waar zullen maken in de aankomende periode.

Ook al hebben we 8 zetels gehaald, toch is dat nog geen meerderheid in de gemeenteraad. We zijn dan ook al snel met andere partijen in gesprek gegaan over onze standpunten en of ze met ons willen regeren. Hiervoor hebben we Chris Hekman gevraagd. Chris is voormalig raadslid en wethouder in de gemeente Buren en weet als geen ander hoe de politieke verhoudingen liggen. Chris heeft gesprekken met alle partijen gevoerd en gekeken welke coalitie volgens hem de meeste kans van slagen heeft,

Een verslag van deze procedure leedt u hier

De komende periode gaan we in gesprek met de VVD en de PvdA om te zien of we een coalitie kunnen vormen. Natuurlijk zijn er verschillen in standpunten en hierover zullen we uitgebreid met elkaar spreken. We houden u op de hoogte over de voortgang!

Heeft u punten die zeker niet vergeten mogen worden of heeft u vragen over het proces tot nu toe? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren